ZF 24

RCS&RDS ar putea realiza o majorare de capital de 207,8 milioane lei prin aport de numerar si compensare de creante

18.08.2009, 13:29 19

Actionarii RCS&RDS, cel mai mare operator de telecomunicatii prin cablu, vor discuta, la 17 septembrie, majorarea capitalului social cu 207,8 milioane de lei, la 250 milioane de lei, prin aporturi in numerar sau compensarea unor creante exigibile si lichide asupra societatii, informeaza Mediafax.

Operatiunea va fi insotita de emiterea a 2,078 miliarde de actiuni nominative ordinare, cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu.

Subscrierea actiunilor se va face in termen de o luna de la publicarea hotararii actionarilor RCS&RDS privind majorarea capitalului social in Monitorul Oficial.

RCS&RDS este una din cele mai indatorate societati locale, strategia de dezvoltare a operatiunilor in ultimii ani, atat la nivel national, cat si in alte cinci state din regiune, dar si in Spania, bazandu-se pe imprumuturi si o politica de preturi scazute.

RCS&RDS avea datorii totale de 1,665 miliarde de lei la finele anului 2007, potrivit datelor transmise de companie Ministerului Finantelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO