ZF 24

Ramada Plaza vizeaza un grad de ocupare de 60% in primul an de functionare

30.09.2007, 15:03 16

Compania hoteliera Parc Hotels va deschide pana la sfarsitul acestui an primul hotel Ramada Plaza din Romania in urma unei investitii de 12 milioane de euro in renovarea fostului hotel bucurestean Turist. Dupa finalizarea investitiilor, hotelul Ramada Plaza Bucharest Convention Center va fi calsificat la patru stele plus, va avea o capacitate de 300 de camere si va avea 300 de angajati. Hotelul va dispune si de doua sali de conferinta cu o capacitate de aproximativ 100 de persoane.
"Obiectivele noastre de business vizeaza obtinerea unui grad mediu de ocupare de 60% in primul an de functionare si de 70% in cel de-al doilea an, precum si consolidarea pozitiei pe piata", declara Daniel Ben-Yehuda,director general al Ramada Plaza.

Franciza pentru Ramada Plaza este detinuta de catre Trend Hospitality, firma de consultanta si management in iondustria hoteliera, care reprezinta brandul Ramada pe piata locala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO