ZF 24

Radu Berevoescu este desemnat General Manager PepsiCo East Balkans, iar Adrian Lacătuş este promovat în cadrul PepsiCo Europe

Radu Berevoescu este desemnat General Manager PepsiCo...

Autor: Roxana Rosu

09.10.2023, 16:57 207

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare şi băuturi, l-a numit pe Radu Berevoescu în funcţia de General Manager & Senior Commercial Director East Balkans, care preia functia de la Adrian Lacătuş, fiind cel de-al doilea român numit la conducerea businessului din România.

Radu Berevoescu şi-a început cariera în PepsiCo în 2010 cu un rol local şi a preluat ulterior poziţii în Greater Balkans şi Central Europe Greater Balkans FP&A (Financial planning & analysis). În 2019, el a devenit Finance Director East Balkans, coordonând departamentul financiar şi contribuind la gestionarea companiei în perioada pandemiei.

 În anul 2021, Radu Berevoescu a devenit Organized Trade Director.

"Sunt mândru să fac parte din echipa PepsiCo şi să preiau acest rol cheie în regiunea East Balkans cu un obiectiv clar de a continua creşterea şi dezvoltarea companiei în această regiune importantă. Alături de echipa noastră şi cu o viziune bine conturată, suntem hotărâţi să avem un impact pozitiv şi să ne atingem obiectivele, inovând în industria alimentară şi a băuturilor", a declarat Radu Berevoescu.

Numirea lui Radu Berevoescu în această nouă funcţie coincide cu promovarea lui Adrian Lăcătuş în poziţia de Senior Director Revenue Growth Management PepsiCo Europe.     

"Sunt încântat să preiau această nouă poziţie, unde am oportunitatea de a influenţa în mod semnificativ şi pe o geografie extinsă creşterea şi dezvoltarea companiei într-un mod sustenabil. Prioritatea mea va fi dezvoltarea unei strategii Europene de îmbunătăţire a investiţiilor comerciale, astfel încât să putem crea mai multă valoare pe termen lung pentru consumatorii şi clienţii noştri", a declarat Adrian Lăcătuş.

La conducerea PepsiCo Europe se află tot un român, Silviu Popovici.

El conduce din 2019 businessul din Europa, care generează circa un sfert din veniturile globale. În 2022, PepsiCo a anunţat  investiţii de 100 mil. dolari în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO