ZF 24

PwC România promovează nouă directori în practicile de Consultanţă pentru Afaceri, Audit şi Consultanţă fiscală şi juridică

PwC România promovează nouă directori în practicile...

Autor: Roxana Rosu

28.08.2023, 11:10 607

 

PwC România promovează, începând cu 1 septembrie, nouă directori în cadrul serviciilor de Consultanţă fiscală şi juridică, Audit şi Consultanţă pentru Afaceri.

Alexandru Podariu şi Cristina Rusen devin directori în practica de Consultanţă pentru Afaceri, Alin Dăgădiţă, Georgiana Dobre, Ioana Radu, Monica Popescu, Raluca Spătăruc, Sergiu Ştefea vor fi directori în cadrul serviciilor de audit, iar Bogdan Cârpă-veche în consultanţă fiscală şi juridică.

”​Mă bucur că prin aceste promovări le oferim colegilor noştri recunoaşterea meritată pentru performanţa remarcabilă. Am convingerea că acest pas foarte important în carieră le va deschide noi oportunităţi pentru a evolua la cele mai înalte standarde profesionale”, a spus Mihai Aniţa, Liderul departamentului de Audit, PwC România.

Alexandru Podariu are o experienţă profesională de peste 15 ani în domeniul implementării SAP şi, de asemenea, în planificare şi producţie în industria băuturilor răcoritoare. Este responsabil pentru un spectru larg de activităţi în domeniul managementului de proiect şi al strategiei digitale, inclusiv consultanţă de afaceri, analiza cerinţelor şi evaluarea furnizorilor, implementări şi lansări IT, managementul schimbării organizaţionale şi transformarea strategică a afacerilor pe piaţa locală şi europeană. Alexandru se concentrează în special pe sprijinirea clienţilor în procesul de transformare digitală.

Cristina Rusen s-a alăturat echipei Valuation & Economics a PwC România în anul 2008. De-a lungul timpului, a fost implicată în numeroase proiecte, pe diferite teme şi industrii, precum: evaluarea afacerilor, studii de fezabilitate financiară, studii în domeniul energiei, testul investitorului privat, alocarea preţului de achiziţie pentru sectorul bancar, asistenţă în întocmirea proiecţiilor financiare. Este membră a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR) şi a ACCA UK.

Alin Dăgădiţă coordonează echipa de Digital Identity (DI). Având mai mult de 15 ani experienţă în Securitatea Informaţiei, dintre care 12 în Managementul Identităţii (IAM), a făcut parte din mai multe echipe internaţionale şi a livrat numeroase proiecte în zona de DI începând cu partea de Strategie, Execuţie/Implementare şi chiar Managed Services pentru clienţi din EMEA din sectoare precum: Servicii Financiare, Telecomunicaţii, Retail, Energie şi Utilităţi.

Georgiana Dobre face parte din Broader Assurance Services (BAS) din PwC România, are o experienţă de peste 14 ani în GRC şi servicii de audit intern, risc şi controale. Obiectivul ei principal este să aducă inovaţie, să impulsioneze transformarea în zona GRC şi a Controalelor Interne, care va permite creşterea valorii serviciilor pe care PwC le oferă clienţilor săi.

Ioana Radu va fi director în cadrul departamentului de audit. Ea are o experienţă vastă în practica de audit, atât în audituri externe, cât şi interne, cu un accent deosebit pe auditurile centrelor de servicii partajate. Cunoştinţele sale acoperă o gamă largă de domenii, cum ar fi ISA şi PCAOB, alături de standardele româneşti de contabilitate, IFRS, US GAAP şi alte cadre de raportare de grup. Este membră ACCA şi a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Monica Popescu lucrează în cadrul practicii de Pieţe de Capital şi Servicii de Consultanţă Contabilă (CMAAS), pentru clienti din industria financiar-bancară. Este absolventă a Facultăţii de Contabilitate şi Informatica de Gestiune din cadrul ASE Bucureşti si a Facultăţii de Matematică Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti, şi are un doctorat în Contabilitate. Este membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Romania (CECCAR) si deţine certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Raluca Spătăruc are o experienţă de aproape 13 ani în audit, din care 9 ani în PwC Romania, fiind specializată în audituri de SSC şi US GAAP. A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice  (licenţă şi masterat în Contabilitate, Audit şi Informatică de gestiune) şi este membru ACCA din 2018.

Sergiu Ştefea coordonează departamentul de audit al biroului din Timişoara. Experienţa sa include auditul situaţiilor financiare, realizate în conformitate cu normele statutare româneşti, US GAAP, IFRS şi alte standarde de raportare de grup. În plus, Sergiu a participat într-un secondment de trei ani la biroul PwC din New York. Este absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi absolvent ASPAAS.

Bogdan Cârpă-veche a absolvit Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi are o diplomă de master în Resurse Umane şi Comunicare Managerială. S-a alăturat PwC România în anul 2011, după o experienţă de peste 8 ani în administraţia publică centrală. Este responsabil de coordonarea serviciilor de asistenţă fiscală destinate persoanelor fizice pentru clienţi mari din sectorul energiei, financiar sau retail, fiind implicat în proiecte de consultanţă privind regimul fiscal aplicabil veniturilor persoanelor fizice, precum impozitarea veniturilor salariale, investiţii sau rezidenţa fiscală.

”Sunt mândru de colegii noştri care au demonstrat calităţi profesionale deosebite şi sunt convins că vor continua să aibă un impact semnificativ atât pentru dezvoltarea serviciilor noastre, cât şi a clienţilor noştri”, a arătat Daniel Anghel, Liderul serviciilor fiscale şi juridice PwC România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO