ZF 24

PwC România îşi extinde echipa de SAP cu un nou director, Voicu Stoiciu

Autor: Roxana Rosu

13.02.2024, 12:11 236

PwC România îşi consolidează echipa de tehnologie SAP prin numirea în poziţia de director a lui Voicu Stoiciu, un expert în organizaţii de inginerie digitală.

"Am fost întotdeauna atras de medii multiculturale şi care le oferă oamenilor oportunitatea de a acţiona la nivel global. Cred în puterea echipelor distribuite geografic care lucrează fără probleme în modele de livrare globale create pentru a satisface aşteptările clienţilor, cât şi ale organizaţiilor care livrează. Una dintre zonele de atenţie constantă în cariera mea a fost arhitectura organizaţiilor, fiind mereu preocupat să imaginez structuri, fluxuri, principii de funcţionare şi cum pot ele lucra împreună pentru a crea un mecanism bine sincronizat", spune Voicu Stoiciu.

Noul manager este absolvent al Universităţii Politehnica din Timişoara, cu peste două decenii de experienţă în domeniu.

"Cu palmaresul său extins de proiecte livrate cu succes şi o înţelegere profundă a transformării digitale, a proceselor de afaceri şi a tehnologiei, Voicu reprezintă o recrutare valoroasă pentru echipa noastră de SAP. Anticipăm un impact pozitiv semnificativ asupra relaţiilor noastre cu clienţii, consolidând legăturile cu partenerii noştri atât interni, cât şi externi", a declarat Radu Badiceanu, Partener si lider al diviziei SAP Technology PwC România.

Această recrutare strategică face parte din planul PwC România de extindere a diviziei SAP Technology.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO