ZF 24

PwC România a acordat asistenţă financiară şi fiscală fondului de investiţii Sarmis Capital în achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al BMF Group

PwC România a acordat asistenţă financiară şi...

Autor: Roxana Rosu

30.06.2023, 11:18 380

O echipă de consultanţi specializaţi în tranzacţii şi taxe a PwC România a acordat servicii de due diligence financiar şi fiscal şi tax structuring fondului de investiţii Sarmis Capital în tranzacţia prin care a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni al BMF Group, prestator de servicii de tip facility management.

”Ne bucurăm că am fost alături de Sarmis în această nouă tranzacţie şi le mulţumesc atât echipei fondului de investiţii pentru încredere, cât şi tuturor colegilor care au contribuit la succesul acestei tranzacţii”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

”Această tranzacţie, derulată între două companii româneşti, este o reconfirmare a faptului că antreprenorii români construiesc afaceri solide, cu potenţial de creştere şi dezvoltare”, a declarat Andreea Mitiriţă, Partener PwC România.

În cadrul acestei tranzacţii, echipa care a acordat servicii de due diligence financiar a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România, Andreea Bistriceanu, Director PwC România, Laura Paraschiv, Senior Manager, Erica Dinica, Manager şi Florin Moraru, Senior Associate.

Due diligence-ul fiscal şi serviciile de tax structuring au fost oferite de echipa formată din Andreea Mitiriţă, Partener, Lucian Tecuceanu, Manager, Mădălin Manea, Manager, Ştefania Chiricu, Senior Associate, Romina Alecu, Associate, Leon Chirilă, Associate şi Silviu Bolba, Associate.

Sarmis Capital este un fond independent de private equity înfiinţat în 2019 de Cezar Scarlat, Bogdan Pătraşcu, Viorel Scarlat şi Cătălin Oroviceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO