ZF 24

PwC: Aproape 40% din angajatii romani au fost sau urmeaza sa fie promovati anul acesta

25.10.2009, 17:22 20

Un procent de 39% din angajatii multinationalelor prezente pepiata locala au fost sau urmeaza sa fie promovati in acest an,acelasi procentaj fiind inregistrat si in 2008, potrivit unuistudiu realizat de compania de consultanta si auditPricewaterhouseCoopers (PwC).

Angajatii care au cele mai multe oportunitati de promovarelucreaza in domeniul serviciilor financiare, unde 48% au fost sauurmeaza sa fie promovati, sau in FMCG (cu un procent de 41%).

Oportunitati de dezvoltare a carierei mai au si angajatii dinindustrie, din sectorul farmaceutic si din IT&C, intrucat peste30% din angajatii companiilor participante la studiu vor incheiaanul pe o pozitie superioara in companie.

Cercetarea PwC, realizata in luna septembrie, a luat inconsiderare un esantion de 600 de companii din Europa Centrala side Est, dintre care 180 au fost companii multinationale siromanesti prezente pe piata locala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO