ZF 24

PSD contraataca dur: Daca 20% dintre functionari pleaca acasa doar pentru ca Elena Udrea sa aiba mai multi bani de draperii, atunci iesirea din criza nu va veni curand

30.07.2009, 18:37 14

PSD a reactionat dur la afirmatiile presedintelui Traian Basescu facute astazi la Radioul Public, potrivit carora 20% dintre angajatii de la stat trebuie concediati pentru a reduce povara fiscala de pe umerii statului.

„Traian Basescu a incercat inca o data sa deturneze atentia opiniei publice de la afacerile suspecte derulate de Monica Iacob Ridzi si de Elena Udrea, afaceri care trimit in mod direct spre familia prezidentiala. (...) Traian Basescu ar trebui sa vorbeasca despre reducerea cheltuielilor care se fac la ministerele conduse de protejatele sale. Daca unul din cinci functionari va pleca acasa doar pentru ca Elena Udrea sa aiba mai multi bani de draperii si concerte, atunci iesirea din criza nu va veni prea curand’, se arata intr-un comunicat al PSD.

„(...) Singura criza pe care incearca sa o combata Traian Basescu este criza de imagine in care se afla. Pentru criza economica, Traian Basescu nu are nicio solutie, nicio competenta si, mai grav, nicio preocupare reala. Singura preocupare a sefului statului este legata de propria imagine”, se mai arata in documentul citat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO