ZF 24

ProTV: Miting anti-Basescu, la Sibiu

10.05.2007, 09:58 32

Simultan cu mitingul pro-Basescu de la Cluj au demonstrat si social-democratii, dar pe strazile din Sibiu. Cateva mii de simpatizanti PSD s-au strans la un miting pe care liderul partidului, Mircea Geoana, l-a calificat drept: "politicos si lipsit de patima politica".
Scopul declarat al mitingului social-democrat organizat la Sibiu a fost acela de a manifesta in cinstea Zilei Europei. Cu toate acestea, miile de simpatizanti ai PSD, adusi cu autocarele din toate regiunile Transilvaniei, aveau o alta perspectiva asupra evenimentului.
Mircea Geoana a spus ca, daca dupa referendumul din 19 mai, Traian Basescu nu va fi demis, partidele trebuie sa respecte vointa poporului, insa ramanerea lui Basescu in functie ar insemna "haos si paralizarea tarii".
"Noi in primul rand va trebui sa respectam vointa poporului. Daca cetatenii decid intr-un anumit fel noi va trebui sa-i respectam", a spus liderul PSD. El si-a manifestat temerea ca Basescu "nu va invata nimic din acest moment dificil".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO