ZF 24

ProMotor despre noua Dacia Duster: Brilliant!

ProMotor despre noua Dacia Duster: Brilliant!
25.03.2010, 14:55 80

"Trebuie sa recunosc ca nu am avut niciodata o Dacia. Nimeni infamilia mea nu a avut o Dacia. Cu toate acestea, am asteptat cunerabdare noua Dacia Duster", scrie Silviu Draganescu intr-uneditorial Promotor.

Asa cum mi s-a intamplat si la Logan. Sa fi fost de vinapatriotismul personal impletit cu pasiunea legata de automobile saudoar legatura marcii nationale in actionariat cu marca pe odetineam, conteaza mai putin.

Am fost foarte curios sa vad cum va arata noul model SUV de laDacia, si, asa cum ma asteptam, nu se incadreaza intr-o linie dedesign coerenta. Pentru ca nu exista una. Cel mult o putem denumi"design to cost". Desi nici asta nu cred ca cred ca ma mai convingeacum. Chiar de la primele poze cu modelul surprins in fabrica de laMioveni, reactiile au fost cat se poate de negative.

Eu am fost rezervat, pentru ca cel putin la nivel de designexterior, pentru mine, lucrurile sunt destul de neinteresante. Multmai important pentru mine este interiorul.

Ce l-a facut pe redactorul Promotor saexclame "Brilliant" dupa intalnirea Daciei Duster,cititi pe www.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO