ZF 24

Producătorul român de carne de pasăre Oprea Avi Com a fost asistat de firma de avocatură Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL pentru încheierea unui joint venture cu grupul ungar Hodler Capital, noua societate de tip holding ţintind afaceri de peste 70 milioane de euro în 2023

Producătorul român de carne de pasăre  Oprea Avi Com a...

Autor: Roxana Rosu

06.03.2023, 09:50 279

Producătorul român de carne de pasăre  Oprea Avi Com a fost asistat de firma de avocatură Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL pentru încheierea unui joint venture cu grupul ungar Hodler Capital, noua societate de tip holding, Poultry Investment, ţintind afaceri de peste 70 milioane de euro în 2023.

În total, holdingul creat va ajunge la peste 700 de angajaţi.

Băncilă, Diaconu şi Asociaţii a asistat asociaţii Oprea Avi Com pe durata întregii tranzacţii, asistenţa juridică incluzând structurarea tranzacţiei, negocierea documentelor relevante şi implementarea fiecărei etape a tranzacţiei.

Echipa de avocaţi a fost coordonată de către Ştefan Mantea şi i-a inclus pe Otilia Oglage (Corporate/M&A), Claudia Grosu (Competition) şi Miruna Coderie (Real estate).

„Mulţumesc echipei Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL pentru asistenţa juridică excelentă furnizată pe tot parcursul desfăşurării tranzacţiei. Apreciez aportul determinant pe care l-au adus Ştefan Mantea şi Otilia Oglage pentru finalizarea cu succes a proiectului nostru”, a declarat Emanuel Oprea, CEO şi asociat al Oprea Avi Com.

Prin intermediul acestui parteneriat, producătorul român va beneficia de o infuzie de capital care va susţine strategia sa de dezvoltare.

Hodler Capital este un holding de investiţii în industria agricolă şi alimentară cu sediul în Budapesta, care deţine poziţii de acţionariat în peste 20 de companii din regiunea Europei Centrale şi de Est, fiind deja prezent în agricultura românească prin traderul de cereale East Grain şi producătorul de furaje UBM Feed Romania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO