ZF 24

Primele contracte finantate prin POR ar putea fi incheiate in decembrie

Primele contracte finantate prin POR ar putea fi incheiate in decembrie

Laszlo Borbely

19.09.2007, 16:56 13

Primele contracte pentru proiecte realizate din fonduri europene prin Programul Operational Regional (POR) ar putea fi incheiate in luna decembrie, iar valoarea acestora ar putea atinge 400 milioane euro, a declarat, astazi, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, citat de Mediafax.

"Ieri (marti - n.r.) a avut loc cea de-a doua sedinta a Comitetului de Monitorizare a POR. In cadrul intalnirii am aprobat criteriile de eligibilitate pentru cinci din cele sase acte ale programului. Speram sa incheiem in luna decembrie primele contracte, in valoare de 300-400 de milioane de euro, in special pe axa 2, legata de infrastructura regionala", a afirmat Borbely intr-o conferinta de presa.

Solicitantii vor putea incepe sa depuna, in luna octombrie, proiectele pentru cinci axe, respectiv infrastructura de transport, infrastructura sociala si educatie, dezvoltarea mediului de afaceri regional si local, turism si asistenta tehnica.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO