ZF 24

Primaria Slobozia, imprumut de 50 mil. lei, intermediat BCR

04.04.2007, 13:56 32

Primaria municipiului Slobozia va lansa o emisiune obligatiuni in valoare de 50 de milioane de lei, intermediata de Banca Comerciala Romana (BCR) si BCR Securities, fondurile urmand sa fie utilizate pentru finantarea unor lucari de extindere si reabilitare a sistemului de canalizare.

Autoritatile locale au semnat, miercuri, cu BCR si BCR Securities, un contract de credit si unul de intermediere a obligatiunilor, se arata intr-un comunicat al BCR.

"Banii vor fi utilizati pentru finantarea lucrarilor de extindere si reabilitare a sistemului de canalizare in municipiul Slobozia, cartierele Bora si Slobozia Noua, realizarea sursei de apa subterana si modernizarea statiei de epurare-treapta biologica", a declarat in comunicat primarul orasului, Gabi Ionascu.

Imprumutul este structurat ca mecanism financiar integrat, format din obligatiuni municipale, prefinantate printr-o linie de credit de tip imprumut punte.

Emisiunea de obligatiuni va avea o dobanda variabila, in functie de media ratelor interbancare BUBID si BUBOR la sase luni.

Imprumutul punte este acordat in lei, pe o perioada de trei ani, cu o dobanda variabila in functie de BUBOR la sase luni. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO