ZF 24

Primaria Bucuresti "planteaza" pe lacuri gaste exotice si lebede negre de 100.000 euro

Primaria Bucuresti planteaza pe lacuri gaste exotice si lebede negre de 100.000 euro
02.06.2009, 14:43 231

Dupa palmieri si tufisuri in forma de trasura, delfini sau dinozaur, Primaria Capitalei a inceput sa populeze lacurile cu pasari exotice, scrie Gandul.

Pauni albi, gaste de Nil, lebede negre, gaste canadiene cu gat rosu sau rate mandarine, in total 553 de pasari exotice vor pluti pe apa lacurilor Cismigiu, Bordei, Carol, Tineretului si Herastrau, in zona Muzeului Satului. Primele exemplare isi fac deja veacul pe apa lacului Cismigiu, pazite de o armata de politisti comunitari care nu lasa pe nimeni sa se apropie de ele si cu atat mai putin sa le hranească.

Doua lebede negre, 24 rate Mandarin si 10 gaste au fost aduse inca de la jumatatea lunii aprilie. La sfarsitul aceleiasi luni, lor li s-au alaturat alte 14 lebede negre, 4 lebede albe, 23 de gaste din speciile indiene, imperiale, Magellan, Baikal sau de Nil si cate patru rate din speciile Mandarine albe, Caroline si de Chile. Despre gastele exotice in valoare de 100.000 de euro cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO