ZF 24

Prezidentiabilul George Becali va fi trimis in judecata

05.10.2009, 11:50 12

George Becali va fi trimis in judecata in dosarul in care esteacuzat rapirea a trei interlopi din Bucuresti. Acestia i-ar fifurat, se pare, limuzina in luna februarie dar oamenii sai le-audat de urma si i-au adus pe sus, sa dea socoteala.

Conform unei intelegeri intre avocatul sau si procurorii Sectieide Urmarie Penala si Criminalistica, cei care au finalizatcercetarile in acest dosar, miliardarul din Pipera ar trebui samearga la tribunal incepand de luni pentru a i se prezentamaterialul de urmarire penala. Cu alte cuvinte, vorbim despreultimul act de procedura penala inainte de a fi redactatrechizitoriu si de a fi trimis in judecata, pentru ca George Becalisa-si spuna punctul de vedere in fata unor judecatori.

In acest dosar George Becali a fost acuzat de sechestrare depersoane si a fost chiar si arestat preventiv vreme de douasaptamani.

George Becali are la dispozitie cateva zile pentru a studiadosarul fila cu fila si pentru a vedea ce probe au procuroriiimpotriva sa.

Sursa video: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO