ZF 24

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale îşi extinde echipa de conducere: Cosmin Tudor, fost Director de Dezvoltare, este promovat în functia de director general adjunct

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale...

Autor: Roxana Rosu

28.11.2023, 14:44 306

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) l-a numit pe Cosmin Tudor în funcţia de director general adjunct, după ce a ocupat timp de 4 ani pozitia de Director de Dezvoltare.

Echipa de conducere a PAID este formată din Nicoleta Radu, director general, respectiv Ionuţ Baciu, director general adjunct. Cosmin Tudor are o experienţă de 25 de ani în domeniul asigurărilor, ultimii 4 ani în cadrul PAID.

„Folosesc experienţa profesională de până acum pentru a continua strategia de adaptare şi transformare a societăţii, astfel încât să ne îndeplinim mai bine misiunea. Oamenii ştiu deja că există resursele şi infrastructura necesare pentru a face faţă, mai uşor, distrugerilor cauzate de dezastre naturale. Următorul pas este să aleagă liniştea că pot proteja ceea ce au construit sau cumpărat cu multă trudă. În felul acesta contribuim, cu toţii, la binele comunităţilor. ”, a declarat Cosmin Tudor, noul Director General Adjunct al PAID.

Anterior angajării la PAID, el a lucrat timp de aproape 11 ani în cadrul Groupama Asigurări.

Din noua poziţie, Cosmin Tudor va fi responsabil şi de stabilitatea operaţională a companiei alături de dezvoltarea gradului de cuprindere în asigurare, coordonând echipele de IT, daune, distribuţie, metodologie-analiză dar şi marketing-comunicare.

„Regândirea structurii de conducere executivă are la bază noile modificări legislative. Scopul este să asigurăm în continuare o bună guvernanţă a societăţii, prin separarea atribuţiilor, în aşa fel încât stabilitatea financiară şi cea operaţională să fie menţinute în cele mai bune condiţii. Continuăm să lucrăm strategic pentru creşterea protecţiei financiare a locuinţelor în faţa dezastrelor naturale.”, a explicat Nicoleta Radu, Director General PAID.

Cosmin Tudor are 47 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Univ. “Al. I. Cuza” din Iaşi.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăţilor de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuinţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO