ZF 24

Plus Discount a deschis al 49-lea magazin al retelei la Buzau

19.12.2007, 13:45 20

Operatorul de retail Plus Discount Romania a deschis astazi, la Buzau, al 49-lea magazin al retelei din Romania, valoarea investitiei ridicandu-se la 1,5 milioane de euro, a anuntat compania, citata de Mediafax.

Magazinul are o suprafata aproximativa de 1.380 de metri patrati, dintre care 1.080 metri patrati reprezinta suprafata de vanzare, precum si 70 de locuri de parcare aferente.

Plus Discount Romania face parte din grupul german Tengelmann, care a incheiat recent un joint-venture cu retailerul german Edeka pentru operarea magazinelor Plus din Germania.

In urma acestui parteneriat, compania germana poarta negocieri pentru vanzarea retelelor Plus din celelate tari europene in care este prezenta. Potrivit unor informatii din presa internationala, Tenglemann poarta negocieri cu operatorul de hipermarketuri Carrefour pentru preluarea magazinelor Plus din Romania si Bulgaria.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO