ZF 24

Piraeus Bank lanseaza doua credite punte, pentru achizitia sau constructia de imobile

06.02.2008, 13:32 18

Piraeus Bank Romania a lansat doua credite punte, destinate persoanelor fizice pentru achizitionarea sau construirea de imobile, imprumuturile putand fi acordate in lei, euro sau franci elvetieni, pe o perioada de maxim trei ani, a informat banca, citata de Mediafax.

Primul produs, credit de nevoi personale cu garantie reala, este destinat persoanelor fizice care detin deja o locuinta si doresc sa cumpere sau sa construiasca o noua proprietate imobiliara.

Imprumutul se acorda pe o perioada de cel mult doi ani, iar suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiiilor constituite, respectiv imobilul detinut de beneficiar.

Cel de-al doilea produs este un creditul ipotecar destinat persoanelor fizice care doresc sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii.

Perioada maxima de acordare depinde de data de finalizare a constructiei, inscrisa in proiectul de executie, fara sa depaseasca trei ani.

Pentru ambele produse, suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite.

Dobanda este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate, iar rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO