ZF 24

PiatraOnline investeşte 500.000 euro pentru achiziţionarea unui teren pentru extinderea spaţiului de depozitare

PiatraOnline investeşte 500.000 euro pentru...

Autor: Roxana Rosu

10.05.2017, 10:20 166

Compania Rock Star Construct, sub care operează de 10 ani brandul Piatraonline, vrea să îşi extindă activitatea şi achiziţionează un teren de 2600 mp care va creşte capacitatea de stocare cu pânǎ la 60%, în valoare de peste 500.000 euro.

Spaţiul este situat în Sectorul 1, Bucureşti, iar în vara compania va amenaja un un showroom pentru prezentarea produselor.

„Prin intermediul acestei achiziţii se doreşte extinderea spaţiului de logistică şi îmbunătăţirea timpului de încărcare/descărcare şi livrare. Showroom-ul PIATRAONLINE este un loc unde oamenii vin să vadă materialele din piatră precum şi exemple de amenajare care să transpună în mod vizibil rezultatul final. Astfel, am decis să ne extindem spaţiul de depozitare urmând ca în vara acestui an să construim un showroom exterior de aproape 1000 mp, dar şi sǎ creǎm un departament operaţional prin mărirea echipei,” menţionează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner Piatraonline.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO