ZF 24

Piata imobiliara nu mai e de gheata! S-a vandut un penthouse de 1 mil. euro

20.09.2009, 14:15 15

Dupa un an negru de criza, dezvoltatorii prezenti la targurileimobiliare au inceput sa numere rezervarile pe degete. Nu se mailauda cu zeci de antecontracte semnate, ca-n anii trecuti. Sitotusi lucrurile se misca.

S in aceste vremuri dificile se gasesc clienti cu bani lasaltea, care-si permit sa traiasca pe picior mare. Dovada ca unnecunoscut a achitat fara sa clipeasca un avans de 10.000 de europentru un penthouse de 1.300.000 de euro situat in cartierulPrimaverii.

Din pacate, acesta este doar exemplul care confirma regula.Ceilalti participanti la targ nu prea se pot lauda cu asemeneareusite. Multi sunt doar la stadiul de povesti si cam atat.

Daca in 2007-2008 romanii isi doreau apartamente de 3 sau 4camere, acum se orienteaza catre unele cu suprafete modeste. Targulimobiliar Project Expo este organizat la Palatul Copiilor dinBucuresti si este deschis pana duminica seara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO