ZF 24

Peste 15 maşini au fost avariate în timpul vijeliei în Capitală, pompierii au avut 50 de intervenţii

Peste 15 maşini au fost avariate în timpul vijeliei în...

Autor: Laura Mitran

07.02.2015, 10:01 92

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a precizat că intervenţiile de vineri seară până sâmbătă la ora 6.00 au vizat, printre altele, îndepărtarea unor copaci căzuţi pe autoturisme sau pe carosabil (20 de intervenţii), dar şi a unor elemente de construcţie desprinse de la case şi blocuri (16 intervenţii).

Angajaţii ISU Bucureşti au mai intervenit în cazul a 10 conductoare electrice sparte şi a patru stâlpi de electricitate rupţi.

Peste 15 maşini au fost avariate în Capitală din cauza furtunii din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Bucureştiul şi 24 de judeţe din jumătatea de sud a ţării sunt, de vineri după-amiază până sâmbătă după-amaiză, sub atenţionare cod galben de ninsoare şi vânt, care la rafală depăşeşte 60 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Atenţionarea a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Olt, Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara, Sibiu, Braşov şi Covasna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO