ZF 24

Peste 10 ani, managerii si-ar putea trimite hologramele la intalnirile de afaceri

23.03.2008, 16:30 13

Odata cu imbatranirea populatiei anticipata in urmatorul deceniu, angajatii se vor confrunta atat cu problema pastrarii unui job si a dezvoltarii carierei profesionale, cat si cu cea a ingrijirii si oferirii de asistenta membrilor mai in varsta ai familiei, o provocare demografica ce ar putea schimba in totalitate modul in care vom munci in viitor.

Predictia legata de cum se va munci in 2018 apartine Chartered Management Institute (CMI) din Marea Britanie, care a anticipat, de asemenea, ca pana la acea data, tehnologia va oferi angajatilor posibilitatea de a lucra de acasa.

Dar acest mediu de lucru mult mai flexibil, in loc sa genereze un echilibru intre viata de familie si viata profesionala, va avea de fapt efecte negative, adica va pune mai multa presiune asupra angajatului solicitat atat de sarcinile de munca pe care va trebui sa le indeplineasca, dar si de cererile copiilor si ale membrilor varstnici din familie.

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, care vor fi rezultatele acestu stil de lucru si ce alte date a mai aratat studiul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO