ZF 24

Peste 1.200 de candidati si-au depus CV-ul la Angajatori de Top

16.03.2008, 15:00 21

Organizatorii targului de joburi Angajatori de Top ai primit pana la mijlocul saptamanii trecute mai bine de 1.200 de CV-uri din partea candidatilor, care spera ca vor fi selectati pentru un interviu cu unul dintre cei aproximativ 120 de angajatori prezenti in aceasta editie.

Companiile vor scoate la bataie 3.000 de posturi in domenii ca IT&C, banking retail sau FMCG. "Ma astept ca la aceasta editie cele mai cautate joburi sa fie in sectorul financiar-bancar, IT&C si retail. Cred ca vor fi prezente foarte multe persoane cu studii tehnico-ingineresti, pentru ca anul acesta vor termina doua generatii de ASE, la care de adauga studentii de la Politehnica, dar si absolventii facultatilor particulare", declara Cristian Hossu, business development manager la Catalyst Recruitment Solutions, companie care ofera servicii de recrutare si employer branding si organizator al evenimentului.

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, ce candidati se cauta si ce importanta are un astfel de targ in privinta angajarilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO