ZF 24

PD depune motiune de cenzura daca in bugetul pe 2008 apar devieri la programul de guvernare

06.08.2007, 16:01 17

Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, astazi, ca democratii ar putea initia din nou o motiune de cenzura, daca vor constata ca in proiectul de buget pe anul 2008 apar "devieri" de la constructia programului de guvernare.
Videanu a precizat ca motiunea de cenzura ar putea fi initiata doar daca PD va constata "devieri de la constructia programului de guvernare".
El a precizat ca exista riscul "distrugerii" filosofiei cotei unice in proiectul de buget. Potrivit liderului PD, "filosofia politicii fiscale de cota unica presupune mentinerea unei cote de TVA la un anumit nivel". "Daca incepem sa avem un TVA pe rate de impozitare, pe diverse activitati, distrugem intreaga conceptie de filosofie politica de cota unica", a sustinut el.
Adriean Videanu s-a declarat "extrem de interesat" de constructia bugetului pe 2008, care trebuie sa fie fundamentat pe o politica financiara fiscal ? bugetara si monetara corelata global, nu pe o serie de politici sectoriale. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO