ZF 24

Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis BRD Bucharest Open

Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală ale...

Autor: Mediafax

12.07.2016, 20:01 59

Meciul a durat o oră şi 58 de minute şi a fost extrem de echilibrată, contrar aşteptărilor. Ioana Mincă, în vârstă de 17 ani, a jucat destul de bine la primul ei meci într-un turneu WTA. Mincă a primit o invitaţie din partea organizatorilor pentru a evolua direct pe tabloul principal la BRD Bucharest Open.

Ambele jucătoare au avut probleme la serviciu (câte nouă duble greşeli comise de către fiecare) şi au oferit multe şanse de break. În primul set al confruntării, Mincă a avut break în faţă, a avut mingi de set la 6-5 şi a condus cu 3-0 şi 4-2 în tiebreak, dar a pierdut. Junioarea a început cu break setul doi, dar diferenţa de experienţă în favoarea lui Ţig s-a văzut pe final.

Pentru accederea în optimile turneului de la Bucureşti, Patricia Ţig şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 3.310 de dolari.

În turul următor al competiţiei WTA International, Ţig (21 de ani) o va întâlni pe învingătoarea din partida Anastasija Sevastova (Letonia, locul 66 WTA) - Elena Gabriela Ruse (România, poziţia 321 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO