ZF 24

Patricia Ţig s-a calificat în finala turneului ITF de la Shenzhen

Patricia Ţig s-a calificat în finala turneului ITF de...

Autor: Mediafax

19.11.2016, 10:52 69

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 41 de minute. Deşi a început slab şi a fost condusă cu 2-0, Patricia Ţig a reuşit să revină, a egalat şi a câştigat primul set, scor 6-4, în 32 de minute, după ce a reuşit să câştige de două ori pe serviciul adversarei. Setul doi a început la fel de prost pentru sportiva din România, care s-a văzut din nou condusă cu 2-0. De această dată nu a mai reuşit să revină şi a pierdut setul, scor 6-2, în doar 26 de minute.

Pe parcursul actului secund, cele două sportive au reuşit nu mai puţin de şase break-uri: patru de partea chinezoaicei, respectiv două reuşite de Ţig, reprezentând singurele game-uri câştigate de româncă în setul doi. Echilibrul în setul decisiv s-a rupt rapid, la scor 1-1, când Ţig a reuşit un break şi s-a distanţat pe tabelă. A fost, însă, egalată imediat, dar a reuşit din nou să preia conducerea şi apoi s-a distanţat la două break-uri de adversara din China. În final, românca s-a impus, scor 6-3, după un break în ultimul game, câştigând setul decisiv în 43 de minute.

În finala turneului ITF de la Shenzhen, Patricia Maria Ţig o va întâlni pe chinezoaica Shuai Peng, cap de serie numărul 4 şi locul 103 în clasamentul mondial WTA. Partida dintre cele două va avea loc duminică, 20 noiembrie, de la ora 07:00, ora României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO