ZF 24

Patrascanu, Fan Courier: Mama ma visa avocat si am ajuns postas

Patrascanu, Fan Courier: Mama ma visa avocat si am ajuns postas

Felix Patrascanu: "Am lucrat in toti anii de facultate, mai intai pe un santier, apoi intr-o tipografie. Munca la tipografie mi-a prins foarte bine pentru ca am avut timp sa citesc. (...) E important sa lucrezi pentru tine, insa eu la momentul respectiv nu realizam acest lucru. Eu provin dintr-o familie de functionari si dascali si nu m-am vazut niciodata un om de afaceri extraordinar."

07.09.2007, 12:08 43

Felix Patrascanu, 40 de ani, unul dintre cei trei actionari ai uneia dintre cele mai importante companii de curierat de pe piata, Fan Courier, a visat in facultate o cariera in drept. Si acum glumeste "Mama ma visa avocat si am ajuns postas", subliniind si o noua trasatura a evolutiei carierei sale. Mai precis, Patrascanu cunoaste si treptele de la baza acestei afaceri, avand in spate si experienta de curier la una dintre companiile acum concurente pe piata.

Desi la 20 de ani visa o cariera de avocat sau procuror, Patrascanu nu s-a dat in laturi nici de la munca pe santier si nu a ezitat nici sa devina curier. Citeste continuarea in suplimentul Dupa Afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO