ZF 24

Paszkany anunta ca si-a afiliat hotelul la brandul de cinci stele Sheraton

18.12.2008, 18:38 14

Omul de afaceri Arpad Paszkany, proprietarul echipei de footbal CFR Cluj, a semnat contractul de afiliere al hotelului din cadrul proiectului imobiliar Sigma Tower cu lantul Starwood Hotels&Resorts.

Astfel, hotelul de 202 de camere dezvoltat de omul de afaceri va fi trecut sub umbrela luxosului brand de cinci stele Sheraton, dupa cum anunta Ziarul Financiar inca din luna iulie a acestui an. Contractul semnat de Sheraton la Cluj este primul de pe piata locala.

“Hotelul Sheraton, primul sub acest brand din Romania, se va deschide la Cluj-Napoca datorita faptului ca orasul este considerat un important centru economic si se armonizeaza perfect cu valorile brandului Sheraton. Suntem incantati ca vom colabora cu un operator hotelier international precum Starwood si ca vom aduce în Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri hoteliere prin Sheraton Hotels & Resorts", a spus Nagy Zsolt, directorul Sigma Hotels.

Pe piata din Cluj mai exista un singur hotel de cinci stele, Opera Plaza, insa acesta nu este afiliat la un lant international. Marile lanturi, precum Sheraton, Marriott sau Hilton, sunt interesate sa afilieze hoteluri ep piata locala, ultimul anunt in acest sens fiind cel al lantului Hilton care a afiliat al doilea hotel din Romania la Sibiu.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO