ZF 24

Partidul independentilor recruteaza un purtator de cuvant din PSD: Carmen Moldovan

17.03.2010, 11:21 123

Fosta consiliera a lui Adrian Nastase si a Dorinei MIhailescu laCNVM, Carmen Moldovan, deputat de Buzau, a demisionat in aceastadimineata din PSD anuntand ca se va alatura grupuluiindependentilor. Ea va fi purtatorul de cuvant al partidului si seva ocupa de strategia de comunicare. Moldovan, 40 de ani, a fostjurnalist la Antena 1, inainte de a intra in echipa de"comunicatori" ai lui Adrian Nastase inaintea alegerilor din 2000,cind a fost aleasa pentru prima data pentru un mandat de deputat.Ea a ratat revenirea in Parlament in 2004, dar a obtinut din noumandatul in 2008, in Buzau, un judet controlat de senatorul IonVasile.

Senatorul este de altfel motivul pentru care Moldovan a spus caa demisionat, ea acuzind repetat modul "dictatorial" in caresenatorul controleaza filiala.

Grupul independentilor este condus in Parlament de fostuldeputat PSD Eugen NIcolicea si il are ca reprezentant in Guvern peGabriel Oprea, ministrul Apararii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels