ZF 24

Parteneriat surpriză: Reţeaua medicală Regina Maria va deschide la ediţia din acest an a festivalului Untold din Cluj un punct de prim ajutor emoţional în care vor fi prezenţi psihoterapeuţi

Parteneriat surpriză: Reţeaua medicală Regina Maria va...

Autor: Roxana Rosu

01.08.2023, 10:54 175

Reţeaua medicala Regina Maria va avea în premieră la ediţia din acest an a festivalului Untold din Cluj un punct de prim ajutor emotional, un spaţiu în care psihoterapeuţii prezenţi vor discuta cu tinerii despre problemele lor şi importanţa sănătăţii mintale.

“În 2023 este timpul să lăsăm ruşinea de a merge la terapie deoparte. Tendinţa noastră este aceea de a fugi de emoţiile puternice, însă tocmai ele sunt cele care ne fac puternici pe termen lung. E important să învăţăm să ne recunoaştem stările şi să nu le mai ţinem ascunse, ci să le exprimăm sănătos şi să le transformăm în ceva constructiv pentru noi”, declară Oana Nicolau, psihoterapeut şi co-fondator al Clinicii Oana Nicolau, parte a Reţelei de Sănătate Regina Maria.

Participanţii la festival vor găsi o zonă care va replica experienţa unui cabinet de psihoterapie, iar kinetoterapeuţii de la Kinetic Sport & Medicine îi vor învăţa exerciţii uşoare pentru detensionarea zonelor corpului în care se reflectă stările psihoemoţionale.

“Suntem încântaţi să anunţăm că, datorită parteneriatului cu Regina Maria, festivalul UNTOLD va fi primul eveniment muzical din România care va oferi participanţilor un spaţiu sigur şi confidenţial pentru discuţii despre sănătatea emoţională. Într-un mediu atât de vibrant şi plin de energie, recunoaştem importanţa susţinerii sănătăţii mintale şi dorim să ne implicăm activ în îmbunătăţirea stării de bine a tuturor celor prezenţi la festival. Suntem mândri să ne alăturăm acestei iniţiative şi suntem recunoscători că putem conta pe sprijinul Regina Maria în eforturile noastre de a crea un festival care nu doar să ofere experienţe muzicale extraordinare, ci şi să promoveze sănătatea mintală." , a spus Edy Chereji, Chief Of Public Affairs UNTOLD Universe.

Peste 150 de milioane de persoane din Uniunea Europeană trăiesc cu o problemă psihoemoţională, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„E pentru prima oară în România când aducem împreună toate resursele necesare pentru a crea un punct de prim ajutor emoţional la un festival. Ca partener de sănătate, e rolul nostru să explicăm că suntem cu adevărat sănătoşi atunci când avem grijă şi de mintea, nu doar de corpul nostru.” , a precizat Greta Redeleanu, director de marketing Regina Maria.

Regina Maria este controlată de fondul de investiţii Mid Europa Partners, din 2015, investiţiile de pe piaţa românească depăşind 200 milioane euro.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO