ZF 24

Parlamentari cumparati si din poarta cimitirului: "Au vrut sa ma cumpere cu 10.000 de euro"

13.10.2009, 10:08 14

Parlamentarii PNL acuza PD-L ca incearca sa mituiasca senatorisi deputati din opozitie ca sa nu vina la votul pentru motiunea decenzura sau sa treaca la democrat-liberali. Deputatul PNL deBotosani Florin Turcanu ne-a declarat ca, la sfarsitul saptamaniitrecute, i-au fost oferiti 10.000 de euro de catre un influent omde afaceri local "apropiat de PD-L" sa nu vina, marti, la votul dinParlament, scrie Gandul.

"Sambata, eram la cimitir, la o slujba de pomenire. M-a sunatacest om de afaceri si mi-a cerut voie sa vina si el. I-am zis savina, ca ies eu la poarta cimitirului. Atunci m-a intrebat catvreau sa nu vin la motiune si mi-a promis donatii de 10.000 de europentru mine si pentru partid", a relatat Turcanu.

El a spus ca a refuzat si ca nu ii poate da numele omului deafaceri botosanean, pe care il stie de 10 ani, pentru ca acesta l-arugat sa pastreze discretia.

Florin Turcanu sustine insa ca un coleg de partid de-al sau,deputatul Neculai Rebenciuc, ar fi fost momit cu 100.000 de euro satreaca la PD-L. "Eram la Parlament cu colegul Relu Fenechiu si dl.Rebenciuc ne-a povestit ca Gheorghe Flutur de la Suceava i-a promis100.000 de euro sa treaca la PD-L", afirma Turcanu.

Despre Bursa Parlamentului si cat costa unparlamentar cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO