ZF 24

P3 o numeşte pe Emilia Bocan în funcţia de Senior Leasing & Development Manager pentru România

P3 o numeşte pe Emilia Bocan în funcţia de Senior...

Autor: Roxana Rosu

15.12.2016, 14:31 360

P3, dezvoltator şi manager de proprietăţi pan-europene de logistică, a numit-o pe Emilia Bocan în funcţia de Senior Leasing & Development Manager pentru România, ea urmând să se ocupe de închirierea şi dezvoltarea celor 305.000 mp ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din ţară, precum şi de noile proiecte de investiţii din România.

Emilia Bocan are 29 de ani şi are o vastă experienţă în real estate. Înainte să se alăture P3, ea a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania şi patru ani în cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai întâi funcţia de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovată în funcţia de Senior Leasing Manager. În toată această perioadă Emilia a fost implicată în închirierea şi managementul operaţional a celor peste 300.000 mp de spaţii de birouri şi industrial din portofoliul Immofinanz, precum şi dezvoltarea proiectelor industriale şi de birouri ale investitorului în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO