ZF 24

(P) Infinity Divisions a prezentat tehnologie 100% românească la cel mai important târg internaţional pentru amenajarea spaţiilor de birou

(P) Infinity Divisions a prezentat tehnologie 100%...

Autor: Publicitate

02.11.2022, 08:00 230

Compania românească Infinity Divisions (http://www.infinitydivision.ro) a fost prezentă recent, cu un stand impresionant, la ORGATEC (https://www.orgatec.com/trade-fair/orgatec/), cel mai important târg la nivel european, destinat facilităţilor spaţiilor moderne de lucru şi de birou.  

Târgul are rolul de platforma de prezentare şi loc de întâlnire pentru toţi factorii de decizie din piaţa de amenajări de birouri şi facilităţi pentru acestea. Evenimentul reuneşte o varietate de soluţii şi viziuni asupra mediului de lucru şi abordează natura multidimensională a spatiului de birou, cu concepte şi alternative orientate spre viitor.

Sistemele de compartimentare a spaţiilor de lucru realizate şi prezentate de Infinity Divisions sunt soluţii constructive de compartimentare interioară a spatiilor în moduri cât mai inovative şi ce raspund oricăror cerinţe şi necesităţi actuale ale funcţiunilor diverse ale spatiului.

Povestea Infinity Divisions a pornit de la experienţa în construcţii a fondatorului Claudiu Muşa în implementarea de amenajari full fit out pentru spaţii de birouri, în care trebuia să integreze partiţiile de sticlă din piaţa existentă în acel moment. „Erau cerinţe de estetică şi funcţionalitate, dar şi de preţ din partea beneficiarilor, care nu întotdeauna se îmbinau perfect cu produsele disponibile în piaţă”, îşi aminteşte Claudiu Muşa.

Din dorinţa de a realiza partiţii de sticlă versatile, care să atingă cerinţele tehnice şi de estetică, precum şi să depăşească mai uşor provocările de instalare din teren, Claudiu a început prin a-şi proiecta propriile partiţii de sticlă. „Toată soluţia, din punct de vedere al proiectării, a durat un an de zile, iar testarea produselor şi producţia matritelor a mai durat încă sase luni, până am ajuns la primul produs perfect pentru nevoile pieţei”, precizează fondatorul Infinity Divisions şi creatorul soluţiilor tehnice şi al produselor companiei.

Pentru Infinity Divisions fiecare provocare a devenit temă nouă de proiectare, lansând pană astăzi noi produse şi soluţii adaptate cerinţelor momentului. În prezent, compania a ajuns la un portofoliu de produse extrem de diversificat, care să conţină şi să cuprindă aproape orice cerinţă tehnică, estetică, de funcţionalitate şi de personalizare.

„Suntem pregătiţi în acest moment să furnizăm soluţiile noastre de compartimentare oriunde în lume, având un produs finit şi toată logistica şi pregătirea tehnică necesare pentru a oferi suport în implementare şi execuţie oricărui viitor beneficiar”, a declarat Claudiu Muşa, fondator Infinity Divisions.

Sistemele Infinity Divisions au fost dezvoltate din entuziasmul şi priceperea inginerilor echipei noastre de constructori faţă de dezvoltarea soluţiilor constructive de compartimentare a spaţiilor interioare în moduri cât mai inovative şi pentru a răspunde necesitaţilor actuale ale funcţiunilor spaţiilor amenajate, a precizat Claudiu Muşa.

Infinity Light este un sistem slim cu o singură foaie de sticlă securizată ce creează separarea spaţiilor fără să limiteze vizibilitatea, ocupând cât mai puţin spaţiu posibil. Infinity Light nu are profile verticale, şi nu are îmbinări vizibile, altele decât sticla în sticlă.

Sistemul de compartimentare Infinity Smart este caracterizat prin versatilitatea utilizării diferitelor forme, materiale şi dimensiuni ale panourilor ce pot fi integrate în sistem. Infinity Smart este un sistem realizat din rame de profile de aluminiu în care sunt integrate foi de sticlă, panouri pline de metal colorat, panouri tapiţate sau mdf vopsit sau furniruit, ce pot fi alternate atât în plan orizontal cât şi vertical.

Infinity Panoramic este conceput pentru a crea o separare complet transparentă intre spatii, dar păstrând însă specificaţiile maxime pentru izolarea fonica. Infinity Panoramic este un sistem de profile non - vertical, care nu are rosturi vizibile, altele decât sticla pe sticlă. Profilul permite îmbinări pentru diferite unghiuri şi oferă soluţii pentru uşi cu înălţime completă şi module tehnice care pot fi personalizate conform specificaţiilor fiecărui proiect.

Infinity Audile este o camera concept care foloseşte sistemele Infinity Panoramic şi Infinity Smart realizând o sala aproape perfect izolată fonic fără să fie închisă cu uşa. Aceasta poate fi personalizata in culorile specifice proiectului şi poate şi fi dimensionata pentru numărul necesar de persoane. Infinity Audile combină panourile absorbante fonice şi dispunerea funcţională a sistemului de compartimentare pentru a oferi echilibrul între absorbţia şi izolarea fonică necesare pentru a conferi oricărui spaţiu factorul de confidenţialitate necesar.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO