ZF 24

OTE nu s-a înţeles încă cu statul român ce face Romtelecom cu profitul de 70 mil. € din 2012

OTE nu s-a înţeles încă cu statul român ce face...

Autor: Adrian Seceleanu

07.11.2013, 00:07 261

Grupul elen OTE şi reprezentanţii Ministerului Societăţii Informaţionale (MSI) din România au purtat la finele lunii august discuţii despre destinaţia pe care ar trebui să o aibă profitul net de 70 de milioane de euro obţinut anul trecut de Romtelecom, însă nu au ajuns la un acord - iar de atunci până în prezent situaţia nu s-a schimbat, potrivit unor documente publicate în Monitorul Oficial şi unui răspuns transmis către ZF de compania elenă de comunicaţii.

„La data de 29 august 2013, acţionarii Romte­le­com (...) au aprobat urmă­toarea ordine de zi: (...) stabilirea destinaţiei profitului Romte­le­com aferent exer­ci­ţiului financiar încheiat la data de 31 decembrie 2012. (...) Cu prilejul acestei Adunări Ge­ne­rale Ordinare, acţionarii Romtelecom au hotărât, cu unanimitate de voturi, următoarele: (...) 2. Să amâne luarea unei decizii cu privire la destina­ţia profitului Romte­lecom aferent exerciţiului financiar încheiat la data de 31 decembrie 2012“, potrivit unui document publicat recent în Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO