ZF 24

Orban: Solutia pentru ca autostrazile sa se imbunatateasca este concesionarea serviciilor

09.07.2007, 18:01 12

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Buzau, ca solutia pentru ca starea autostrazilor din Romania sa se imbunatateasca este concesionarea serviciilor de administrare si intretinere a infrastructurii rutiere.
Orban a dat exemplul Autostrazii Soarelui unde a descoperit ca mai multe elemente de la instalatia electronica de comunicare instalata pe respectivul tronson au fost distruse si furate.
"Am vizitat in urma cu doua luni starea autostrazii si am descoperit la instalatia electronica de comunicare ca fibra optica fusese furata pe toata lungimea, sistemele de monitorizare nu sunt functionale iar marcajele au fost furate", a amintit Orban, care a precizat ca a dispus alocarea de fonduri, in urma unei rectificari de buget, a sumelor necesare pentru refacerea instalatiei electronice de comunicare de pe autostrada care leaga Capitala de Litoral.
Ludovic Orban a adaugat ca solutia pentru ca starea autostrazilor sa se imbunatateasca este concesionarea sistemului de autostrazi. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO