ZF 24

Obiectiv de Tulcea: Silviu Prigoana, in spatele afacerilor cu energie eoliana din Tulcea

22.06.2008, 15:06 89

Afaceristul Silviu Prigoana intentioneaza sa investeasca serios in energia eoliana, iar una dintre locatiile pe care si le-a propus este Tulcea, arata cotidianul Obiectiv de Tulcea. Acesta a achizitionat, prin firma la care este actionar, "Profan Green Energy", circa 200 de hectare de teren in diferite locatii in judetul Tulcea, printre care si zona Macin, planurile sale incluzand realizarea unui camp de instalatii eoliene.

"Sunt actionarul unei firme care se ocupa cu producerea energiei eoliene, iar firma se numeste Profan Green Energy. Avem vreo 200 de hectare imprastiate in judetul Tulcea, dar nu stiu exact unde, pentru ca nu m-am ocupat eu de povestea asta, dar parca prin zona Macinului. Nu este vorba de terenuri in Delta Dunarii", a declarat ieri Silviu Prigoana.

Omul de afaceri a mai spus ca la ora actuala sunt efectuate prospectii ale vantului in zonele in care urmeaza sa fie amplasate instalatiile eoliene si abia apoi se va sti exact cate astfel de centrale vor fi achizitionate de firma la care este actionar. Detalii pe www.obiectivtulcea.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO