ZF 24

O echipă de antreprenori organizează un târg online de nunţi şi se aşteaptă la 3.000 de participanţi. Anual, în România au loc circa 140.000 de nunţi, piaţa fiind estimată la peste 1,4 miliarde de euro

Cele mai multe nunţi au loc în lunile iulie, august şi septembrie.

Cele mai multe nunţi au loc în lunile iulie, august şi septembrie.

Autor: Florentina Niţu

07.05.2020, 17:55 532
  • În medie, o nuntă cu 100 de invitaţi costă 10.000 de euro 

  • În 2020, jucătorii implicaţi în acest sector se aşteaptă ca numărul nunţilor să scadă la jumătate, din cauza pandemiei de COVID-19.

O echipă de antreprenori a investit câteva mii de euro în organizarea unui târg de nunţi online cu tur virtual 360° şi se aşteaptă la 3.000 de participanţi în prima ediţie. Acesta va avea loc în pe­rioada 8-10 mai, în locaţia The White Manor, aflată la 30 de kilometri de Bucureşti, spre pădurea Snagov, şi va reuni 80 de furnizori de produse şi ser­vicii. Intrarea se face pe bază de bi­let, care costă între 19 şi 37 de lei.

„Pentru că, probabil, toată lumea era în mijlocul pre­gătirilor pentru nuntă atunci când totul s-a amânat, ne-am gân­dit că ar fi foarte fain să creăm o opor­tu­ni­tate pentru vii­torii miri să intre în con­tact cu noi, pe de o parte, dar şi care, pe de altă parte, să ne ofe­re şansa, ca fur­ni­zori de pro­duse sau servicii, să mai se­m­năm contracte pentru 2021 sau poa­te chiar 2020“, spune Andra Noană, wed­d­ing pla­nner în cadrul Wedding De­tails. Oneline Wedding Market este o alternativă a târgurilor de nunţi cla­sice, având în vedere că este un târg online interactiv, cu tur virtual, iar ex­perienţa de explorare va fi similară cu cea a târgurilor offline, a explicat Andra Noană. De altfel, fiecare furnizor are un totem, un stand virtual cu ajutorul căruia îşi poate prezenta produsele sau serviciile, iar clienţii pot avea acces direct la ele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO