ZF 24

O companiei imobiliara lituaniana investeste 30 mil. euro pentru construirea unui hotel la Timisoara

14.02.2008, 22:08 20

Compania imobiliara lituaniana Investment Baltic Estates Company, care a cumparat o cladire monument istoric in centrul Timisoarei - fosta scoala de cadeti -, va investi 30 de milioane de euro in reamenajare pentru a deschide aici un hotel de patru stele, informeaza Mediafax.

Viceprimarul Timisoarei, Adrian Orza, a declarat astazi ca s-a semnat contractul de vanzare-cumparare dupa ce compania de imobiliare a facut, joi, dovada ca a achitat suma de 40 de milioane de lei, plus TVA, valoarea cladirii in urma licitatiei din 31 ianuarie.

"Astazi (joi - n.r.) a fost semnat contractul de vanzare-cumparare a imobilului cunoscut sub denumirea de ?fosta cazarma U? sau ?cazarma Viena? Vanzarea fostei Cazarmi U din zona Pietei Marasti s-a facut de catre Primarie catre un grup imobiliar din Lituania, care activeaza in domeniul hotelier si al ansamblurilor rezidentiale. Inaintea semnarii contractului, reprezentantii SC Europa Group SRL au prezentat dovada achitarii sumei de 40 de milioane de lei, plus TVA, pretul la care s-au angajat in cadrul licitatiei publice cu strigare din data de 31 ianuarie si au suportat si taxele notariale", a spus Orza.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO