ZF 24

Noul Chevrolet Aveo va fi lansat la Frankfurt si va veni in Romania in T2 2008

Noul Chevrolet Aveo va fi lansat la Frankfurt si va veni in Romania in T2 2008

Chevrolet Aveo in cinci usi va fi lansat in toamna la Frankfurt

14.08.2007, 11:12 25

Chevrolet Europe va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt (13 ? 23 septembrie 2007) succesorul modelului Aveo in 5-usi. Cele mai importante trasaturi ale acestui model complet restilizat sunt exteriorul surprinzator, interiorul de inalta clasa si noile motoare pe benzina, mai eficiente. Vanzarile vor incepe in martie 2008.
Modelul Aveo hatchback incorporeaza noile elemente de design Chevrolet, cum ar fi grila mare a radiatorului si emblema Chevrolet pozitionata in centru. Detaliile dinamice includ farurile mari curbate, clare si proiectoarele de ceata ca niste spoturi, luminand din partea inferioara a barii de protectie. Din profil, liniile caroseriei sunt similare cu cele ale generatiei actuale a modelului Aveo in cinci usi.
Exista doua variante de motoare pe benzina: noul motor de 1.2 litri de 84 CP si motorul existent de 1.4 litri care dezvolta 98 CP si este disponibil si cu transmisie automata.
"In prezent nu exista planuri pentru echiparea lui Aveo cu motoare diesel, insa in viitor se vor proiecta noi motorizari diesel de o capacitate cilindrica mai mica, pentru modelele de segment mic. Cu motor diesel pot fi echipate doar modelele Lacetti, Epica si Captiva", a completat Suter.
Romania este cea de-a saptea piata ca volum pentru Chevrolet din Europa si a treia dupa Rusia si Ucraina in Europa de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO