ZF 24

Noua gaselinta pe piata de real estate de lux: avioanele particulare

11.09.2008, 22:00 15

In prezent proprietatile imobiliare de lux sunt echipate cu tot felul de facilitati din ce in ce mai excentrice, de la tehnologii de securizare a locuintei prin satelit, pana la propria sala de tratamente spa cu ulei de nuca de cocos. Dar dezvoltatorii de pe piata de real estate au gasit o noua atractie cu care sa ii impresioneze pe cumparatorii extrem de bogati: avioanele private.

Multi agenti de real estate din toata lumea au apelat la avioane de lux, zboruri gratis sau discounturi pentru serviciile charter, sperand ca cei care isi doresc sa achizitioneze o proprietate imobiliara de lux ar putea fi convinsi, in acest fel, sa incheie o afacere profitabila pentru ambele parti, scrie International Herald Tribune.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cu cat a crescut in ultimii cinci ani stocul anual de avioane la nivel mondial si cum au afectat aceasta piata preturile ridicate la combustibil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO