ZF 24

Notati-va o noua zi pentru sfarsitul lumii: 1 noiembrie 4006

Notati-va o noua zi pentru sfarsitul lumii: 1 noiembrie 4006
15.03.2010, 14:12 39

Trebuie sa va rezervati in calendar o noua zi pentru sfarsitullumii - 1 noiembrie 4006. Cel putin asta este parerea unuicercetator al Vaticanului, informeaza Times Online.

In urma studierii picturii Cina cea de Taina, realizata de omulde stiinta si artistul Leonardo da Vinci, - in special a zoneiferestrei de deasupra capului lui Cristos - Sabrina SforzaGalitzia, cercetator al Vaticanului a indicat, dupa mai multecalcule "matematice si astrologice" ce tin de codul lui da Vinci,faptul ca sfarsitul lumii va avea loc la 1 noiembrie 4006.

Cercetatorul considera ca da Vinci a previzionat ca sfarsitullumii va avea loc in urma unui "potop universal" ce va incepe la 21martie 4006 si se va incheia la 1 noiembrie acelasi an. Conformunor documente, acesta considera ca aceasta data va reprezenta "unnou inceput pentru umanitate".

Sfortza Galitzia, care anterior a studiat manuscrisele scrise deda Vinci, in calitate de cercetator la Universitatea California dinLos Angeles, lucreaza in prezent la arhivele Vaticanului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO