ZF 24

Norofert, producător de îngrăşăminte organice ecologice: România are potenţial să ajungă la 1 milion de hectare certificate ecologic în următorii trei ani. „În agricultura convenţională, la producţia de grâu România se bate cu Rusia şi Ucraina, care o să câştige mereu, pentru că au recolte foarte mari."

„În agricultura convenţională, la producţia de grâu România se bate cu Rusia şi Ucraina, care o să câştige mereu, pentru că au recolte foarte mari. Dacă am face grâu ecologic, am fi un jucător important pe piaţă, nu un producător insignifiant. Astfel, am avea un cuvânt de spus.“

România are potenţial să ajungă la o su­pra­faţă cultivată în regim ecologic de un mi­lion de hectare în următorii trei ani dacă auto­rităţile statului creează un program de sprijinire a aces­tei nişe, orga­nele de certificare le pre­zintă fermie­ri­lor clar paşii pentru certi­ficare în acest sens şi dacă fermierii înţeleg că este important să faci agri­cultură ecologică pentru a fi un jucător im­por­tant la nivel de con­ti­nent sau de glob, consi­deră reprezentanţii Norofert, producător de îngrăşăminte organice.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.