ZF 24

Nimeni nu vrea sa devina premier al Ungariei

29.03.2009, 14:57 18

Lajos Bokros, fost ministru de finante al Ungariei, este inca o persoana din acum lungul sir de personalitati care au refuzat sa preia responsabilitatea conducerii guvernului Ungariei pe perioada de criza, partidele politice ramanand in pana de ideei in privinta alegerii unui alt premier, informeaza Budapest Business Journal.

Bokros a fost propus vineri de principalul partid de opozitie, "Liberii Democrati", pentru a-l inlocui pe primul ministru Ferenc Gyurcsany. Totusi, ca urmare a respingerii propunerilor acestuia de catre Partidul Socialist, Bokros s-a retras: "Ideea ca voi renunta la reputatia mea pentru a respecta un program (al Partidului Socialist), in succesul caruia nu cred, este o ofensa adusa mie", a declarat acesta.

Sambata, partidul lui Gyurcsnay a facut o noua propunere, aceasta fiind in persoana ministrului economiei Gordon Bajnai, cerand si de aceasta data sustinerea celorlalte partide.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO