ZF 24

Netopia şi Garanti vor să atragă retaileri online cu comisioane zero timp de o lună

Netopia şi Garanti vor să atragă retaileri online cu...

Autor: Ioana Nita

20.11.2013, 19:35 67

Netopia mobilPay, cel mai mare jucător de pe piaţa microplăţilor cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online cu carduri bancare, a lansat o campanie prin care vrea să atragă clienţi noi oferindu-le retailerilor online sistemul de procesare de plăţi fără a percepe comisioane dacă aceştia îşi deschid un cont curent la GarantiBank în perioada 20 noiembrie - 31 decembrie 2013.

Oferta se aplică în perioada campaniei de Black Friday şi a sărbătorilor şi nu implică niciun cost de procesare pentru plăţile integrale, indiferent de volumele procesate, şi nici costuri de înregistrare sau costuri fixe lunare.

„În timpul celei mai aglomerate perioade de vânzări a anului, comercianţii vor avea comisioane 0%, indiferent de volumele procesate, ceea ce înseamnă o reducere a costurilor faţă de plăţile în numerar. Astfel de campanii determină sute de comercianţi să adopte plăţile cu cardul şi le permit să testeze cât de simplu de folosit şi sigur este acest sistem”, a declarat Antonio Eram, CEO al Netopia.

PayU România, cel mai mare integrator de soluţii de comerţ electronic şi plăţi online de pe piaţa locală, a avut de asemenea în derulare o campanie de Black Friday prin care a oferit la un cost lunar fix, de 34 de euro pe lună, un pachet format din card bancar, servicii de internet banking instant şi colectare de numerar prin Zebra Pay.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO