ZF 24

Negociere salariala la varf in real estate: executivi care nu au salariu fix, dar primesc 40% din profitul dezvoltatorului

05.06.2008, 19:30 19

Salariul mediu net in constructii a fost anul trecut de 263 de euro. De partea cealalta, in real estate, piata avanseaza sume de zeci de mii de euro lunar incasate de country managerii dezvoltatorilor si bonusuri de un milion de euro pe an pentru un broker imobiliar.

Real estate-ul este domeniu in care un exit rasunator poate urca cu sase cifre conturile celor direct implicati in negocierea deal-ului. ?Oamenii care au banii, cei care investesc sunt si cel mai bine platiti?, spune Ulrik Rasmussen, partener in cadrul Pedersen & Partners, una dintre cele mai mari companii de executive search din Europa Centrala si de Est.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine la ce castiguri au ajuns country managerii dezvoltatorilor de pe piata si care au fost cauzele generarii veniturilor atat de mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO