ZF 24

Mutu în faliment? Tribunalul elveţian menţine sancţiunea: trebuie să plătească 17 milioane euro lui Chelsea

Mutu în faliment? Tribunalul elveţian menţine sancţiunea: trebuie să plătească 17 milioane euro lui Chelsea
14.06.2010, 13:46 28

Tribunalul Federal al Elveţiei a anunţat luni că menţine deciziaTribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care atacantul AdrianMutu era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane deeuro către clubul Chelsea Londra, informează site-ul fiorentina.it,citat de ProSport.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie2009, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la deciziaCamerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care ahotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubuluiChelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

În 14 septembrie 2009, internaţionalul român Adrian Mutu aînaintat la Tribunalul Federal Elveţian, recursul la decizia TAS,cu ajutorul fraţilor Victor şi Ioan Becali. La 21 octombrie,Tribunalul Federal al Elveţiei decisese suspendarea temporară adeciziei TAS. Citiţi mai multe despre decizia TAS în cazul Mutu pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO