ZF 24

Muşat&Asociaţii a reprezentat Societatea Română de Televiziune în arbitrajul internaţional împotriva New Films International Inc.

Muşat&Asociaţii a reprezentat Societatea Română de...

Autor: Roxana Rosu

10.05.2016, 16:26 196

Firma de avocatură Muşat şi Asociaţii a reprezentat Societatea Română de Televiziune într-un arbitraj comercial internaţional privind cererea în pretenţii în cuantum de aproximativ 5 milioane de euro formulată de societatea americană de producţie şi licenţă filme New Films International Inc.

Disputa s-a încheiat în favoarea Societăţii Române de Televiziune.

”La data de 5 mai 2016, Tribunalul Arbitral din California, SUA, constituit sub egida Independent Film & Television Alliance (IFTA), o instituţie arbitrală permanentă specializată în soluţionarea disputelor din industria cinematografică şi media, a respins în integralitate despăgubirile în valoare de peste 4 milioane de euro. Acestea au fost solicitate de firma de producţie şi distribuţie film - New Films International, pe motiv că Televiziunea Română ar fi încălcat obligaţiile asumate faţă de New Films de a cumpăra seriale de televiziune”, spun avocaţii de la Muşat&Asociaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO