ZF 24

Mobexpert a închiriat 1.400 de metri pătraţi spaţii de depozitare în Oresa Industra Park din Iaşi

Mobexpert a închiriat 1.400 de metri pătraţi spaţii...

Autor: Roxana Rosu

26.03.2024, 10:16 141

Retailerul de mobilier Mobexpert îşi extinde operaţiunile de logistică şi de depozitare, prin închirierea a 1.400 de metri pătraţi în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iaşi, aflat în proprietatea Oresa Industra, divizia de real estate a family office-ului Oresa.

Prin această tranzacţie Oresa Industra Park din Iaşi a ajuns la un grad de ocupare de 100%.

Magazinul din Iaşi este al 4-lea în topul magazinelor grupului Mobexpert, după Mobexpert Baneasa, Pipera şi Constanţa, iar decizia de închiriere reprezintă o mişcare strategică pentru dezvoltarea grupului.

Reţeaua regională a Mobexpert numără 26 de magazine, iar grupul deţine 18% din piaţa de mobilier de casă şi 30% din cea a mobilierului de birou.

Oresa Industra, divizia de real-estate a family office-ului Oresa, este principalul jucător de pe piaţa industrială şi de logistică din Iaşi, după ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătraţi de astfel de spaţii în cadrul Industra Park Iaşi, ajungând astfel la o suprafaţă total închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi.

“Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noştri si suntem încântaţi de această colaborare. Misiunea noastră este de dezvoltăm partneriate pe termen lung şi să rămânem pricipalul jucător din zona Moldovei şi nu numai.”, a declarat Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager Oresa Industra.

Printre chiriaşii parcului se numără companii precum LEAR Coorporation, Ropharma, Antalis sau Side Grup.

Oresa Industra va investi în extinderea parcului logistic din Iaşi cu încă 15.000 mp. anul acesta şi va finaliza un proiect de 33.000 metri pătraţi în Arad.

Oresa este o companie de investitii controlată de o familie din Suedia, active în Europa Centrală şi de Est din 1995 şi cu o prezenţă activă în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO