ZF 24

Mircea Sandu: Iancu se pregătea să dea 2 mil. euro pentru titlu

Mircea Sandu: Iancu se pregătea să dea 2 milioane de euro pentru titlu

Autor: Mediafax

05.07.2011, 13:31 287

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat cotidianului ProSport că patronul FC Timişoara, Marian Iancu, "se pregătea să dea1,5 milioane de euro la ligă şi 500.000 la arbitri" pentru caformaţia sa să câştige titlul sezonul trecut, şeful federaţieiprecizând că are această informaţie "din surse".

"Aşa cum spuneţi vor prin ziar«din surse federale», din surse am aflat şi eu că Iancu se pregăteasă dea un milion şi jumătate de euro la ligă şi 500.000 la arbitri.Totul pentru titlu!", a spus Sandu pentru ProSport.

Întrebat dacă este vorba de LigaProfesionistă de Fotbal, Sandu a răspuns ironic: "Liga de fotbal peplajă şi arbitrii de fotbal pe plajă".

Sandu a menţionat căinformaţiile le are de la o persoană care "a vorbit între patruochi cu Iancu". "Este vorba despre o persoană care a vorbit întrepatru ochi cu Iancu. Ultimul i-a spus asta. Nu ştiu şi cât este deadevărat. E ceva ce mi s-a transmis. Repet, pe surse, aşa cumspuneţi voi, ziariştii", a adăugat Sandu.

Iancu a negat acuzele aduse deSandu, precizând că în cazul în care ar fi dat aceşti bani ar ficâştigat titlul.

"Dacă dădeam banii ăştia, chiar aşfi luat titlul. Ar trebui să fiţi înciudaţi că nu i-am dat. MirceaSandu vorbeşte în ultimul timp fiind într-o stare euforică. Şi numă refer la băuturi alcoolice. Aceste declaraţii reprezintă oîncercare jalnică de a deturna atenţia de la adevăratele probleme.Să mă declare pe mine persona non grata şi să-mi arate mie toatăforţa lui, dar să lase Timişoara în pace!", a afirmatIancu.

FC Timişoara a terminat ediţiatrecută a campionatului pe locul doi, după campioana Oţelul Galaţi,însă gruparea bănăţeană a fost retrogradată în Liga a II-a dincauza faptului că FRF nu i-a acordat licenţa pentru sezonul viitor.Această decizie a dus la un conflict între Marian Iancu şi Sandu,primul acuzându-l pe şeful FRF că se află în spatele deciziei carea dus la retrogradarea echipei sale..

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO