ZF 24

Miliardarul care detine Liverpool neaga ca se va retrage din sport

Miliardarul care detine Liverpool neaga ca se va retrage din sport (Foto: ProSport)

Foto: ProSport

26.03.2009, 17:16 22

Omul de afaceri american George Gillett a negat zvonurile potrivit carora ia in calcul renuntarea la investitiile din domeniul sportului, printre care se numara si o participatie detinuta in cadrul clubului britanic de fotbal Liverpool, scrie sportbusiness.com.

Acesta a declarat in cadrul unei conferinte sustinute la Denver ca segmentul sportiv nu va fi afectat de criza financiara globala in masura in care s-a estimat pana acum. “Istoric vorbind, activitatile care tin de petrecerea timpului liber sunt cel mai putin afectate de recesiune si primele care revin dupa o asemenea perioada”, a declarat Gillett.

El a precizat ca declaratiile sale potrivit evalueaza masura in care ar putea vinde o parte a activelor detinute au fost preluate gresit de catre mass media. Miliardarul american a adaugat ca a angajat sase firme de consultanta, iar pana in momentul in care nu va primi studiile efectuate de acestea nu va lua nicio decizie in ceea ce priveste renuntarea la o parte a activelor detinute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO